PARTICIPANTS

 Hola, em dic Aitor Luna Jiménez, tinc 14 anys i estudio a l'institut Bellulla de Canovelles, faig 3r de l'ESO. Visc a Granollers (Barcelona) i m'agrada molt fer música amb el teclat.
 Hola em dic Xenia Galan i estic estudiant l'INS BELLULLA estic fent 4t a l'ADC. M'agradaria estudiar auxiliar de veterinària. A l'ADC tinc l'oportunitat d'aprovar l' ESO.
 Hola em dic Mamadou Tely Diallo soc de Guinea, visc a Canovelles des de fa 8 anys, tinc 16 anys vaig a l'institut Bellulla de Canovelles i faig 3r d'E.S.O. Les meves aficions són el futbol i l'atletisme.


 Hola en dic Ricardo Navas Cristóbal, tinc 14 anys, vaig a l'institut Bellulla de Canovelles, faig 3r D'ESO. Les meves aficions són el futbol i jugar a la play 3.


 Hem dic Selenne Martínez, tinc 14 anys. Vaig a l'Institut Bellulla de Canovelles però visc a Lliça d'Amunt. Faig 3r en l'ADC. Vaig néixer el 28 d'abril del 1998.
Hola em dic Sergio tinc 16 anys i estic fent 4rt d' ESO a l' institut Bellulla de Canovelles a l' ADC. M'agrada jugar a futbol sala i a bàsquet.


Soc el Pablo Ruiz Piñar i vaig a l'Institut Bellulla. Tinc 16 anys i faig 3r d'ESO a l'ADC. Jugo a futbol sala. M'agrada el F.C Barcelona. M'agradaria estudiar disseny i animació 3D.


Hola, hem dic Montse Sánchez, tinc 16 anys, vaig a l'Institut Bellulla, faig 3r d'ESO a l'ADC i visc a Canovelles .


Hem dic Cristina Corrales, tinc 15 anys, faig 4rt a l'ADC de l'institut Bellulla. Visc a Canovelles des de el dia que vaig néixer fins ara. Vaig néixer el dia 1 d'Octubre de 1997.
 Hola em dic Alejandro tinc 16 anys estudio a l'institut Bellulla de Canovelles. Vaig a 4t d' ESO i m'agrada fer experimentals perquè aprenc noves coses.

 Hola em dic Andrés Campoy Novoa tinc 16 anys soc de Canovelles i vaig a l' institut Bellulla, faig 3er d' ESO a l'ADC. M'agrada fer esport, practico atletisme des de petit.


Hola em dic Brahim Ettanji i tinc 15 anys soc de Barcelona i estudio a l'IES BELLULLA de Canovelles. M'agrada el bàsquet i el futbol. A bàsquet jugo l'aler i a futbol soc el porter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada