dimecres, 29 de maig del 2013

PRESENTEM LA FEINA

El passat dijous, 23 de maig, es presentaven els projectes que cada escola havia realitzat en relació al tema proposat pel MMB.

Nosaltres no vam assistir però vam presentar un vídeo resum que mostrava la feina feta durant aquestes setmanes.

A tall introductori es va llegir unes paraules. Aquí teniu l'escrit i el vídeo:

El vaixell i tu, companys de viatge

Prenent les ciències experimentals com a punt de partida, els alumnes de l'àrea de diversificació curricular, l'ADC, de l'IES Bellulla de Canovelles han anat tirant del fil i han pogut lligar Arquimedes i Pascal amb la història dels vaixells,les parts d'una embarcació, el material del que pot estar fet, treballar plànols i escales fins acabar dissenyant una petita embarcació amb un tipus de propulsió determinat per aconseguir que sigui el més eficient possible.

Una feina apassionant que està arribant a bon port.

Una feina que, com la resta dels centres que avui estan aquí, ha estat feta amb la dedicació entusiasta d'uns professionals meravellosos, amb cada cop menys recursos. Una feina de qualitat que perilla si segueixen disminuint aquests recursos amb les polítiques de retallades dels governs, el d'allà i el d'aquí.

Per això avui nosaltres no som en aquest fantàstic espai. Una mesura, la de no fer sortides, qüestionada per molts però que el nostre centre va decidir aplicar en el seu moment. Una mesura que no impedeix que treballem amb tota la il·lusió del mon i que, encara que d'una altra manera, també puguem ser aquí , amb vosaltres.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada